Krydret ris med økologiske scampi og cremefraiche4
personer |
Ingredienser1
grøn peberfrugt |
Tandoori lammekotelettermed karry- og ingefærgulerødder |
Ingredienser
800-100 g lammekoteletter |
Fremgangsmåde
Bland yoghurt, honning, stødt chili, gurkemeje, garam masala,
hvidløg og citronskal. Læg lammekoteletterne i marinaden og lad dem
marinere i mindst fem timer (gerne natten over). Tag
lammekoteletterne op og tør dem af med køkkenrulle. Pensl dem med
lidt olie og steg dem på en varm grillpande. Smag til med salt og
peber. Servér lammekoteletterne med karry- og ingefærgulerødder og
brød eller ris. |
Yoghurtdessert med mango og kardemomme6
personer |
Ingredienser
1 l
yoghurt naturel |
Fremgangsmåde
Hæld yoghurten op i et kaffefilter eller et viskestykke og lad den
dræne i mindst en time (gerne natten over). |